You, the petitioner

Nee tegen Yulius

555 signatures

Aangezien de gemeente Hendrik Ido Ambacht besloten heeft om de vestiging van Yulius af te wijzen, is hierbij de petitie niet meer ondertekenbaar en zal worden ingetrokken. Ik bedank iedereen die zijn/haar handtekening heeft gezet om zo uiting te geven aan het protest.

Petition

We

bezorgde bewoners van de wijk Krommeweg en vele anderen in onze mooie gemeente

 

observe

dat nieuwbouw door Yulius aan de Zuidwende-Zuid niet wenselijk is; de veel te grote bebouwing past niet in de omgeving. Wij zijn bovendien bezorgd dat de veiligheid in het geding komt wanneer een polikliniek voor mensen met psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslaving aan drank/drugs, naar ons dorp verhuist. De stadse problematiek die dit zeker met zich mee gaat brengen, vinden wij niet passen in een dorpse omgeving. De te verwachten overlast betreft niet alleen de direkt omwonenden maar het gehele dorp. Daarbij komt dat deze polikliniek in de wijk Krommeweg gebouwd moet gaan worden, met als gevolg het verdwijnen van het laatste stukje groen in onze nauw opgezette wijk en de volkstuintjes aldaar. Ook maken wij ons ernstige zorgen over de veiligheid en de speelruimte voor onze kinderen. Wij zijn NIET tegen psychiatrische patiënten in het algemeen maar wel tegen de gevolgen van de randverschijnselen van de opvang hiervan

 

and request

de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en alle politieke partijen uit onze gemeente om deze plannen niet ten uitvoer te gaan brengen. De gevolgen van de vestiging van Yulius is een te grote belasting voor een kinderrijke woonwijk van ons dorp.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Hendrik-Ido-Ambacht 
Petition desk:
Closing date:
27-08-2012 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Alexandra den Bouw-Elfering 
Website:

History

Signatures

Denise Bom
Hendrik ido ambacht
over 4 years
Anonymous
about 4 years
Anonymous
about 4 years
Marco van der Velden
HENDRIK-IDO-AMBACHT
about 4 years
Anonymous
about 4 years
R.L.A. Penning
Hendrik ido ambacht
about 4 years
Anonymous
about 4 years
Anonymous
about 4 years
Anonymous
about 4 years
Anonymous
about 4 years
Ineke Huijsdens
Hendrik Ido Ambacht
Bezorgde ouder
about 4 years
Anonymous
about 4 years

Updates

No news about this petition yet.