You, the petitioner
Nee tegen warmtelinq trace delft

Nee tegen Warmtelinq tracé dwars door Delft

204 signatures

Gasunie heeft met project Warmtelinq het plan om (rest)warmte over 23 kilometer te verplaatsen van Rotterdam naar Den Haag. Wij zijn tegen het gekozen tracé door Delft waarbij warmtepompen, verdeelstations en buizen geplaatst worden omdat dit overlast geeft en ten koste gaat van natuur en woongenot.

Petition

We

Inwoners van Delft

 

establish that:

Warmtelinq: een prestigieus project met hoge risico's! Plannen liggen ter inzage voor een korte periode (tm 29 April) en zijn niet transparant en onvoldoende kenbaar gemaakt aan Delftenaren. Wij zijn tegen dit tracé omdat de overlast en de risico's voor Delft en Delftenaren hoger zijn dan de baten. Het is niet duurzaam: elke 40-50 jaar vervangen, veel bomenkap, vrijbrief vieze energie (restwarmte industrie) en giga warmte pompstations nodig.

 

and request

Geen Warmtelinq tracé door Delft. Geen giga warmtepompen in Delft, Geen bouwput elke 40 jaar. Wij willen geen proefgemeente zijn voor dit project. Laat het tracé lopen langs of onder de snelweg A4. Hiermee kan desnoods alsnog de verbinding Rotterdam - Den Haag tot stand worden gebracht met minder impact voor natuur en de burgers van Delft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-07 
Lead petitioner:
Miranda Lelieveld 

History

Signatures

Updates

AD: Delft verandert binnenkort weer in gigantische bouwput: ‘Zaakje rondom warmtenet stinkt’

194 bomen en 6000 vierkante meter aan groen sneuvelen, Tanthof verandert in een lawaaierige bouwput en Delftenaren zitten straks vast aan wurgcontracten met Eneco. Dat zijn de grootste bezwaren tegen de komst van het restwarmtenet vanuit de Rotterdamse haven.

+Read more...

Eind dit jaar begint Warmtelinq met de aanleg (...) lees verder

2021-06-14