U, de petitionaris
U link breed 2

Nee tegen U-link, bezuinig niet op Utrechts ov

1.189 ondertekeningen

Zeg nee tegen de forse geplande bezuinigingen op het Utrechtse OV om het inefficiënte en slecht opgezette HOV-netwerk U-link te bekostigen! Zie voor meer informatie neetegenulink.nl. Voor vragen: neetegenulink@gmail.com of zoek neetegenulink op Facebook, Twitter of Instagram.

Petitie

Wij

gebruikers van het Utrechtse openbaar vervoer

 

constateren

  • dat er forse bezuinigingen gepland zijn, waarbij onder andere de helft van de bussen verdwijnt uit Terwijde, Oog in Al, Vreeswijk en grote delen van Maarssen-Dorp, en waarbij vele haltes geschrapt dreigen te worden.

  • Dat deze bezuinigingen grotendeels worden geïnvesteerd op plaatsen waar dit qua aantal reizigers niet noodzakelijk is

  • Dat het Utrechtse straatbeeld chaotisch wordt door met bussen in allerlei felle kleuren te gaan rijden

 

en verzoeken

  • de provincie om een definitief vervoersplan dat het zeer slecht opgezette U-linknetwerk omvat überhaupt af te wijzen, alsmede enige andere voorstellen waarin grote bezuinigingen worden doorgevoerd.

  • Indien de provincie dit verzoek inwilligt en Qbuzz hiermee dwingt tot het indienen van een normaal en redelijk vervoersplan zonder prestigeprojecten, lijkt een nieuwe inspraakronde ons op zijn plaats.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
23-09-2019 
Petitionaris:
Jasper Jonkers 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen