You, the petitioner
580px stadsbusebs4089

Nee tegen schrappen buslijnen 81 en 85 in Spijkenisse

973 signatures

De gemeente Nissewaard wil buslijnen 81 en 85 vervangen door een belbus.

Petition

We

inwoners van Voorne-Putten en in het bijzonder de gemeente Nissewaard

 

establish that:

  • dat in opdracht van de gemeente Nissewaard buslijnen 81 en 85 geschrapt worden en dat bussen die die route reden, alleen langs die haltes rijden, waarvoor reizigers een reservering maken.

  • Dit is een bezuiniging op het OV, die mensen de auto injaagt. Een belbus is voor iemand die naar school of werk moet niet aantrekkelijk. Reistijden worden langer en overstappen bemoeilijkt.

(Eventueel wil EBS deze proef ook uitbreiden in Hellevoetsluis)

 

and request

de gemeente Nissewaard dit plan in te trekken en er voor te zorgen dat het openbaar vervoer op Voorne-Putten er niet op achteruit gaat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nissewaard 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-31 
Lead petitioner:
Erik van Donk 
Organisation:
SP afdeling Nissewaard 
Website:

History

Signatures

Updates

Brief van de gemeente Nissewaard

Inmiddels is in de gemeente Nissewaard een brief verspreid over de Spijkhopper, waarmee de buslijnen 81 en 85 worden vervangen.

Vanuit SP Nissewaard worden de resultaten van de petitie middels een brief aangeboden. Dit zal ook via de media worden uitgedragen..

2021-09-12