U, de petitionaris

Nee geen bezuiniging op de uitkering voor jong gehandicapten

47 ondertekeningen

Hoi iedereen,

Deze petitie is om de plannen van het kabinet om te bezuinigen op de uitkering voor jong gehandicapten tegen te houden. Het kabinet wil 14% bezuinigen op de uitkering. Dus stem allemaal!!! Zo kunnen wij laten merken aan het kabinet dat wij het hiermee niet eens zijn.

Petitie

Wij

Iedereen die het niet eens is met de bezuiniging op uitkeringen voor jong gehandicapten.

 

constateren

Het kabinet wil 14% bezuinigen op de uitkering voor jong gehandicapten wat belachelijk is. Hoeveel moeten wij jong gehandicapten nog inleveren? Eerst bezuinigingen op de AWBZ, toen wilden ze de focus woningen afschaffen, ze hebben al bezuinigd op werk en dagbesteding en nu weer bezuinigen op onze uitkeringen. Dit is een brug te ver ze moeten gewoon met hun fikken van de uitkeringen afblijven! Wij zijn niet de oorzaak van de kredietcrisis.

 

en verzoeken

Wij zijn het nu zat! Wij eisen dat het kabinet van de uitkering voor jong gehandicapten afblijft. Want als deze plannen doorgaan dan zitten wij de hele dag thuis en kunnen wij niet met de taxi en kunnen wij geen leuke dingen meer doen alleen saai thuis zitten waarom leven wij dan nog. Kabinet stop hiermee!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
05-11-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Stefan Spies 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.