You, the petitioner
1391791547

Nederland soeverein

39 signatures

Deze petitie is dus kort en simpel:

Nederland moet gewoon uit de EU en wel zo snel mogelijk.

Over welk probleem het ook gaat, dit is de eerste noodzakelijke stap om überhaupt tot andere positieve veranderingen in ons land te kunnen komen. Europese samenwerking en handelsbetrekkingen hoeven daar niet onder te lijden, integendeel.

Hoe kun je als land onderdeel van een EU zijn als je zélf je zaken niet op orde hebt? Als Nederland zijn eigen zaken niet op orde heeft, dan is elke vorm van internationale samenwerking schadelijk voor ons land.

Neerlands trots dat zijn wij, al die mensen die er samen leven, werken en wonen. Ik wil weer trots zijn op mijn vaderland, op elkaar én onze kleurrijke samenleving. Deze verdwijnt momenteel in overrulende en tegenstrijdige niet humane regelgeving vanuit de EU, al dan niet gekoppeld aan geld-scheppende banken.

Nederland weer onafhankelijk, Nederland Soeverein.

Petition

We

willen dat Nederland weer een Soevereine Staat wordt en daartoe uit de EU stapt.

 

establish that:

dat de Europese Unie als overkoepelende orgaan, onze economie, onze nationale reserves, onze moraal en ons land afbreekt.

 

and request

de overheid goed en aandachtig te luisteren naar deze massale stem en daaruit volgend de moed toont uit de EU te stappen en zich daarna door middel van referenda, naar de stem van het volk, als Soeverein land bezig gaat houden met wederopbouw, gericht op lokale besturing, economie en maatschappelijke vorming.

Wij verwachten dat andere EU deelstaten geïnspireerd zullen raken en dit Nederlands voorbeeld weldra zullen volgen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2016-11-13 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
K.Bousie 

History

Signatures