U, de petitionaris

Natuurgebied Borger-Noord dreigt verloren te gaan, laat uw stem horen!

178 ondertekeningen

De gemeente Borger-Odoorn is 'voornemens' om een alternatieve ontsluitingsroute aan te leggen naar het hunebedcentrum in Borger.

Dit zou betekenen dat een zandpad welke onderdeel uitmaakt van een prachtig stuk natuur en wandelroute verhard gaat worden.

Laat uw stem horen en onderteken deze petitie

Petitie

Wij

Buurtactiecommité Bargakkers en overige inwoners van de gemeente Borger-Odoorn,

 

constateren

dat de gemeente Borger-Odoorn plannen heeft om een ontsluitingsroute naar het hunebedcentrum in Borger aan te leggen. Dit terwijl er momenteel geen grote verkeersproblemen zijn in de huidige situatie.

De ontsluitingsroute zal gaan over de wegen Westerlandsweg - Boslandenweg - Achterste Kampweg richting Drouwenerstraat in Borger. Dit houdt in dat de Achterste Kampweg een verharde weg zal gaan worden. Een gebied waar veel mensen genieten vd natuur.

 

en verzoeken

De gemeente Borger-Odoorn haar plannen hierin te herzien en de bestaande situatie te handhaven óf een passend alternatief plan te bieden waarbij het huidige natuurgebied rondom De Es wordt ontzien.

De huidige situatie geeft ons inziens momenteel geen noemenswaardige problemen t.a.v. het verkeer richting het Hunebedcentrum.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Borger-Odoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Rian Scholtens 
Organisatie:
buurtactiecommité Bargakkers 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.