U, de petitionaris
Nachtbus profiel

Nachtbus naar Dongen

802 ondertekeningen

Na 0.00 uur is het niet meer mogelijk om met het openbaar vervoer van of naar de gemeente Dongen te reizen. Daar moet verandering in komen: Dongen moet in de weekenden worden aangesloten op het Brabants Busnachtnet!

Petitie

Wij

De inwoners van de gemeente Dongen en andere belanghebbenden,

 

constateren

  • Dat er na 0.00 uur geen bussen meer rijden binnen de gemeente Dongen,

  • dat het hierdoor niet mogelijk is om met het openbaar vervoer in de late uren van en naar Dongen te reizen, of dat nu voor een evenement, avondje uit of iets anders is

  • en dat dit de leefbaarheid van de gemeente niet ten goede komt.

 

en verzoeken

De gemeenteraad zijn standpunt aangaande nachtelijk openbaar vervoer te heroverwegen en bij de Provincie Brabant en vervoerder Arriva aan te geven dat Dongen op het Brabants Nachtbusnetwerk aangesloten dient te worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Dongen 
Petitieloket:
Einddatum:
05-11-2016 
Petitionaris:
Rob Huijben 
Organisatie:
CDA Dongen - 's Gravenmoer 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aanbieding petitie: vanavond 20.00 uur!

Na weken van handtekeningen verzamelen is het zover! Vanavond wordt de petitie aangeboden aan de gemeenteraad, en jij kunt daarbij aanwezig zijn! Vanaf 20.00 uur start de vergadering in het gemeentehuis in Dongen (ingang achterzijde bij parkeerplaats). Laat zien dat de nachtbus voor jou belangrijk is door aanwezig te zijn.

+Lees meer...

Hopelijk tot vanavond!

Rob Huijben Initiatiefnemer Petitie Nachtbus naar Dongen CDA Dongen - 's Gravenmoer www.cdadongen.nl

24-11-2016