You, the petitioner

Motie van Wantrouwen tegen Mark Rutte

29 signatures

Na het aftreden van Sigrid Kaag als Minister van Buitenlandse Zaken is alleen maar duidelijker geworden dat Minister-president Mark Rutte geen verantwoordelijkheid neemt voor de leugens die hij heeft verteld en fouten die hij heeft gemaakt. Nederland verdient een betere leider.

Petition

We

vanuit de hele Nederlandse bevolking

 

observe

Dat Mark Rutte veel kwalijke fouten heeft gemaakt en over van alles heeft gelogen de afgelopen 10+ jaar, hij heeft daarmee veel mensen schade toegebracht maar geen enkele keer zijn verantwoordelijkheid genomen, terwijl dat wel verwacht mag worden van een minister-president

 

and request

Alle Tweede Kamer-fracties om een nieuwe Motie van Wantrouwen tegen Mark Rutte in te dienen en deze unaniem te steunen voor al het leed dat hij Nederland heeft aangedaan met zijn grove fouten, leugens en bedrog. Iemand die geen verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn acties moet daar toe gedwongen worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-15 
Lead petitioner:
A. Buitendijk 

History

Signatures