You, the petitioner

Moet Maxime mee naar Valencia?

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Er is een petitie gestart om Maxime mee te laten gaan naar Valencia!

Petition

We

Wij hopen dat zoveel mogelijk studenten van de opleiding CE uit jaar 2 deze petitie willen ondertekenen.

 

observe

Waarschijnlijk heeft iedereen Maxime al een keer voorbij zien komen tijdens de PL dagen. Maxime is een van onze tutoren binnen de opleiding CE en begeleidt ons tijdens onze projecten of vragen rondom andere vakken. Nu mag Maxime niet mee naar Valencia, maar lijkt het ons een goede toevoeging aan onze studiereis! Zo zal er meer ruimte zijn voor klassenbinding tussen de verschillende klassen en docenten! Ook is zij een goed tussenpersoon tussen docenten en studenten.

 

and request

Daarom verzoeken wij jullie om deze petitie te ondertekenen. Het duurt 1 minuutje en het wordt een toevoeging voor iedereen in Valencia.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
universiteitsbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2023-03-06 
Status:
Closed 
Organisation:
Studenten CE 

History

Signatures