U, de petitionaris
Modelspoorwinkel

Modelspoorzaken terug in Zeeland


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd.

Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


De provincie Zeeland had vroeger 2 modelspoorzaken met Modeltreinen: Speelgoes in Goes en van Kempen modelbouw Middelburg. Ze zijn nu allebei opgeheven, en nu moeten wij spoorhobbynisten in Zeeland helemaal naar Roosendaal, Dordrecht, Rotterdam of Antwerpen reizen om daar een modelspoorzaak op te zoeken, of bestellen via Internet. We zouden het veel fijner en idealer vinden als er 5 nieuwe Zeeuwse modelspoorwinkels komen in de stadscentra's van Zierikzee, Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen.

Petitie

Wij

Modelspoor-hobbynisten in provincie Zeeland"

 

constateren

dat alle Modelspoorwinkels in Zeeland: Speelgoes in Goes en Van Kempen Modelbouw in Middelburg allebei zijn opgeheven. Het is misschien niet zo'n populaire hobby, omdat het nogal duur is. Maar er zijn nogsteeds wel (redelijk veel) mensen met deze hobby. En nu moeten we voor onze modelspoor dingen helemaal naar Roosendaal, Rotterdam, Dordrecht of Antwerpen reizen omdat daar de dichtsbijzijnde winkels zijn, of we moeten het bestellen via Internet. We zouden het daarom heel ideaal en fijn vinden als de Modelspoorwinkels waar ze treinen verkopen terugkeren in Zeeland in:

  • Zierikzee
  • Goes
  • Middelburg
  • Vlissingen
  • Terneuzen

 

en verzoeken

Ergens in de stadscentra's van Zierikzee, Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen nieuwe modelspoorwinkels te bouwen, zodat wij Zeeuwse Modelspoor-Hobbynisten niet ver meer hoeven te reizen of via internet bestellen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Zeeland 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen