You, the petitioner
Markt   kopie %282%29

Minimarkt Moet kunnen

239 signatures

De wijk Reeshof (45.000) heeft toch al te weinig leuke en gezellige consumentvriendelijke voorzieningen. De gemeente moet actieve ondernemers niet hinderen en pesten maar juist helpen om van die wijk een leuke wijk te maken met keuzemogelijkheden op koopgebied.

Petition

We

Tilburgers, waaronder bewoners van de wijk Reeshof en mensen uit de randgemeenten van de wijk Reeshof die verwachten dat het bestuur en de gemeentelijke organisatie ook in hun buitenwijk zich inspant om die wijk zo gezellig en leefbaar mogelijk te maken.

 

establish that:

Dat een actieve ondernemer (misschien wel de oudste in de wijk) wederom wordt tegenwerkt bij de ontwikkeling van een uiterst welkom bedrijfsonderdeel Een minimarkt die de sfeer en gezelligheid maar ook de keuzemogelijkheden en het voorzieningenniveau in de wijk weer een tree omhoog helpt.

 

and request

De gemeentelijke (ambtelijke en bestuurlijke) medewerking in plaats van fanatieke tegenwerking zodat we als bewoners van de wijk Reeshof en daarbuiten gezellig en sfeervol kunnen shoppen op het bedrijfsterrein aan de Huibevendreef. Het uitbouwen van de minimarkt zal ook een uitbreiding van het recreatieve pakket in de wijk Reeshof betekenen, gezien de plannen die er zijn op het gebied van markt en vermaakzaken.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tilburg 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-29 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Van Beurden & Hesselberth 
Organisation:
Mini Markt Vrienden 

History

Signatures