You, the petitioner
Foto petitie

Minder verdiepingen in bouwplan op de plek van partycentrum de Lake

58 signatures

Wij als buurtbewoners zijn tegen de bouwplannen van Integer vastgoed BV (brief brievenbus). Het plan is een 10 hoog flatgebouw (64 woningen) te bouwen op plek van partycentrum de Lake . Dit zal de volgende overlast geven: parkeeroverlast, windkracht versterking, beperkte zon en schade aan woningen.

Petition

We

De bewoners van Staatsliedenwijk West

 

establish that:

  • Inwoners hebben recent een brief ontvangen van Integer vastgoed BV om deel te nemen aan een informatieavond in verband met de bouwplannen van de W. Dreesweg 8-10.

  • Echter betreft het een flatgebouw met 64 appartementen. Het gebouw zal 9 etages hoog zijn (zie foto).

  • Dit zal de nodige parkeeroverlast geven en belasting op de infrastuctuur.

  • De bouw kan schade veroorzaken aan onze woningen! Zie hier de website: http://www.oasiscity-almere.nl

 

and request

Om een gebouw niet hoger dan 3 verdiepingen te plaatsten, zodat het past in de huidige omgeving. In verband met de parkeerproblemen in deze wijk, verzoeken wij om eventuele bouw van appartementen met een garage. Mede verwachten wij een plan hoe woon- en windschade voorkomen gaat worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-10 
Lead petitioner:
Nancy 

History

Signatures