U, de petitionaris
7d5444a4 72ef 4a29 b664 42ecd277b15d

Minder parkeeroverlast in wijk Fatima/Piushaven; vergroot vergunninghoudersgebied

137 ondertekeningen

Omdat de wijk voor vergunninghouders is vergroot (omgeving Fatima/Piushaven) ervaren omliggende straten die nu niet onder dit nieuwe gebied vallen overlast (straten waar je nu vrij kan parkeren). Wij kunnen onze auto nu niet meer voor de deur parkeren en moeten onze auto vaak straten verderop parkeren, terwijl er in de nu in de straten waar betaald parkeren is ingegaan meer dan voldoende vrije plaatsen zijn.

Petitie

Wij

vergunninghouders

 

constateren

  • Nadat er een nieuw vergunninghoudersgebied is in gegaan per 1-12 hebben de bewoners van omliggende straten problemen met het vinden van een parkeerplek.

  • De straten waar het nu vrij parkeren is staan bomvol met ‘vreemde’ auto’s en bewoners van deze straten kunnen hun auto nu enkel straten verderop kwijt.

 

en verzoeken

  • Uitbreiding van vergunninghouders gebied. Graag de vergunninghouderszone vergroten en tot een grote zone maken zodat wanneer er voor de deur geen plek is, je ook in een andere straat in dezelfde zone mag parkeren. Dit zodat iedereen zijn auto weer kan parkeren in zijn/haar eigen straat.

  • Het gaat dan onder andere over de volgende straten; Phoenixplaats, Leenherenstraat, Pagestraat, Ridderstraat, Vazalstaat, Blazoenstraat, kruisvaarderstraat en Groenstraat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tilburg 
Petitieloket:
Einddatum:
14-03-2019 
Petitionaris:
M  

Geschiedenis

Ondertekeningen