U, de petitionaris
Stad pretpark

Minder horeca: meer goede, geluidsdichte, goedkope sociale huurwoningen

8 ondertekeningen

De sociale huurmarkt staat op scherp door alle vluchtelingen en de open grenzen die zorgen voor overbevolking in ons toch al kleine kikkerlandje. De steden zijn pretparken geworden voor de allerrijksten middels overdadige horeca. Goede geluidsdichte woningen en minder horeca in binnensteden is een noodzaak!

Petitie

Wij

Sociale huurders en woningzoekenden met 'n kleine portefeuille die bijna vogelvrij zijn verklaard.

 

constateren

  • Dat er per direct betaalbare geluidsdichte sociale woningbouw (onder 500 euro / 50m2 ) nodig is om een leefbaar land te houden.
  • Dat de verschraling van binnensteden wordt beperkt door horecagelegenheden met 4/5 te verminderen en op deze plekken goed geluidsdichte sociale woningbouw te plaatsen omdat de stad van iedereen is en geen pretpark.

 

en verzoeken

Zowel het kabinet, de regering in zijn algemeenheid, ambtenaren, volksvertegenwoordigers, wethouders en sociale verhuurders op landelijk en lokaal niveau het ijzer te smeden om binnen 6 maanden van afsluiting dezes petitie van start te gaan met:

minder horeca: meer goede, geluidsdichte, goedkope sociale huurwoningen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-04-2020 
Petitionaris:
Actiegroep De Strijders 
Organisatie:
Samensterkzondermerk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen