You, the petitioner
Stad pretpark

Minder horeca: meer goede, geluidsdichte, goedkope sociale huurwoningen

7 signatures

De sociale huurmarkt staat op scherp door alle vluchtelingen en de open grenzen die zorgen voor overbevolking in ons toch al kleine kikkerlandje. De steden zijn pretparken geworden voor de allerrijksten middels overdadige horeca. Goede geluidsdichte woningen en minder horeca in binnensteden is een noodzaak!

Petition

We

Sociale huurders en woningzoekenden met 'n kleine portefeuille die bijna vogelvrij zijn verklaard.

 

observe

  • Dat er per direct betaalbare geluidsdichte sociale woningbouw (onder 500 euro / 50m2 ) nodig is om een leefbaar land te houden.
  • Dat de verschraling van binnensteden wordt beperkt door horecagelegenheden met 4/5 te verminderen en op deze plekken goed geluidsdichte sociale woningbouw te plaatsen omdat de stad van iedereen is en geen pretpark.

 

and request

Zowel het kabinet, de regering in zijn algemeenheid, ambtenaren, volksvertegenwoordigers, wethouders en sociale verhuurders op landelijk en lokaal niveau het ijzer te smeden om binnen 6 maanden van afsluiting dezes petitie van start te gaan met:

minder horeca: meer goede, geluidsdichte, goedkope sociale huurwoningen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-04 
Lead petitioner:
Actiegroep De Strijders 
Organisation:
Samensterkzondermerk 
Website:

History

Signatures