You, the petitioner

Met een moderne, toekomstbestendige vakbond de toekomst in!

3 signatures

De FNV dient bij de samenstelling van de commissie van goede diensten rekening te houden met de toekomst van jong, werkend Nederland en jonge vakbondsleden.

Op dit moment kan de commissie niet enkel bestaan uit de vergrijsde massa. Ook de 20-ers en 30-ers dienen vertegenwoordigd te worden.

Petition

We

jongeren die een toekomstbestendige FNV van enorm groot belang vinden

 

observe

Dat de vakbeweging in een diepe crisis is geraakt, doordat huidige structuren niet meer functioneren. Overwegende dat de vakbeweging georganiseerd is op een manier die niet meegegroeid is met de moderne tijd en arbeidsmarkt.

De vakbond past niet meer in deze tijd. De vakbond lijkt met zijn oudere leden vooral oude gedachten te verwoorden. Het wordt tijd de vakbond 2.011 te maken.

 

and request

De FNV jongeren toegang te geven tot de commissie van goede diensten, zodat zij invloed uit kunnen oefenen over HUN vakbond en hun toekomst. De meeste vakbondsleden zullen snel met pensioen gaan. Het wordt tijd dat jongeren de kans krijgen de vakbond in organisatie en beleid te veranderen. De commissie van goede diensten is hiervoor een (o.a.) een goed middel.

Sign this petition

 

Details

Addressed to:
vakbond 
Petition desk:
Closing date:
21-12-2016 
Status:
Signable 
Lead petitioner:
Jeroen de Glas 

History

Signatures

Anonymous
over 3 years
G.Fonteijn
Venray
almost 4 years
W. Cuypers
Schinnen
about 5 years

Updates

No news about this petition yet.