U, de petitionaris
Woningnood

Meer sociale woningbouw in de Huibert van Eijkenstraat in Naarden #kiesvoorwonen

24 ondertekeningen

Spreek je als woningzoekende uit voor realisatie van extra betaalbare woningen. Er is nu de mogelijkheid om minimaal 25 huurwoningen meer dan nu in de Huibert van Eijkenstraat - Naarden te realiseren bij vervanging. Gun huidige bewoners en komende generaties een duurzame woning die 100 jaar mee kan.

Petitie

Wij

Woningzoekende jongere/oudere die in de vernieuwde Huibert van Eijkenstraat in Naarden wil wonen

 

constateren

  • dat sloop en nieuwbouw meer duurzame woningen oplevert, die zeker weer 100 jaar mee kunnen
  • dat dit met renovatie niet te bereiken is.
  • dat voor huidige en toekomstige bewoners nieuwbouw een beter resultaat oplevert.
  • dat Woningstichting Naarden aangeeft de woningen te verkopen wanneer sloop & nieuwbouw niet mogelijk meer is vanwege toekenning van de status cultureel erfgoed, waardoor er sociale huurwoningen verdwijnen.

 

en verzoeken

  • een belangenafweging te maken waarin de huidige en volgende generaties woningzoekenden een belangrijke stem krijgen met aandacht voor behoud van het eigene van de Huibert van Eijkenstraat.
  • zich in te zetten voor de mogelijheid tot terugkeer van de huidige bewoners naar de vernieuwde Huibert van Eijkenstraat, ook wanneer hun inkomen inmiddels te hoog is voor een sociale huurwoning.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gooise Meren 
Petitieloket:
Einddatum:
07-10-2022 
Petitionaris:
Roel Kamphuis 
Organisatie:
ChristenUnie Gooise Meren 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

15.000 woningzoekenden in Gooi & Vechtstreek - iedere woning telt

Waar (bijna) iedereen met een woning makkelijk over lijkt te doen. Een paar woningen minder maakt toch niets uit ...

+Lees meer...

Laat jij nu diegene zijn, die precies in aanmerking komt voor die niet gebouwde woning. Laat je horen en teken die petitie.

19-09-2022

Laat je als woningzoekende horen

Tijdens de Politieke Avond waar naast Woningstichting Naarden, Bewonerscommissie Huibert van Eijkenstraat, Stichting Mooi Tuindorp Keverdijk, Erfgoedvereniging Heemschut en het Cuypersgenootschap het woord voerden, werd de inbreng van woningzoekenden echt gemist. Het zijn de woningzoekenden waar nieuwbouw voor gerealiseerd wordt nu en in de toekomst. Om deze woningzoekenden wel een stem te geven is de ze petitie opgesteld.

+Lees meer...

Teken de petitie en laat daarmee je stem horen.

30-05-2022