You, the petitioner
Petitie logo

Meer openbaar vervoer voor Scheveningen

1 signature

Wij vragen aandacht voor een bereikbaar Scheveningen! Dagelijks zitten de trams en bussen in Scheveningen vol. De komende zomers moet Scheveningen nog miljoenen extra toeristen ontvangen en groeit het aantal inwoners met een rap tempo. Het openbaar vervoer is hier niet klaar voor. Teken mee!

Petition

We

de bewoners, (horeca) ondernemers en winkeliers van Scheveningen

 

observe

  • Dat de trams en bussen van Scheveningen onvoldoende capaciteit hebben voor het groeiend aantal inwoners en toeristen dat reist in Scheveningen.
  • De 'Verkeersvisie Scheveningen 2025' is gericht op de korte termijn en biedt geen oplossing voor het toenemend gebruik van het openbaar vervoer.

 

and request

  1. de gemeente om een concreet plan te maken om Scheveningen bereikbaar te houden. Hierbij rekening te houden met de toenemende bewoners en toeristen.
  2. de gemeente om te kijken naar verdergaande oplossingen dan alleen het uitbreiden van het huidige netwerk van het OV. Zoals het verlengen van de lightrailverbinding vanaf het Centraal Station of het realiseren van alternatieve vervoersmogelijkheden om het huidige netwerk te ontlasten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-01 
Lead petitioner:
Danny van Dam 
Organisation:
Wie Luistert naar Scheveningen 
Website:

History

Signatures