U, de petitionaris
Petitie logo

Meer openbaar vervoer voor Scheveningen

1 ondertekening

Wij vragen aandacht voor een bereikbaar Scheveningen! Dagelijks zitten de trams en bussen in Scheveningen vol. De komende zomers moet Scheveningen nog miljoenen extra toeristen ontvangen en groeit het aantal inwoners met een rap tempo. Het openbaar vervoer is hier niet klaar voor. Teken mee!

Petitie

Wij

de bewoners, (horeca) ondernemers en winkeliers van Scheveningen

 

constateren dat:

  • Dat de trams en bussen van Scheveningen onvoldoende capaciteit hebben voor het groeiend aantal inwoners en toeristen dat reist in Scheveningen.
  • De 'Verkeersvisie Scheveningen 2025' is gericht op de korte termijn en biedt geen oplossing voor het toenemend gebruik van het openbaar vervoer.

 

en verzoeken

  1. de gemeente om een concreet plan te maken om Scheveningen bereikbaar te houden. Hierbij rekening te houden met de toenemende bewoners en toeristen.
  2. de gemeente om te kijken naar verdergaande oplossingen dan alleen het uitbreiden van het huidige netwerk van het OV. Zoals het verlengen van de lightrailverbinding vanaf het Centraal Station of het realiseren van alternatieve vervoersmogelijkheden om het huidige netwerk te ontlasten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
01.06.2020 
Petitionaris:
Danny van Dam 
Organisatie:
Wie Luistert naar Scheveningen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen