You, the petitioner
Kaart zuiderbos

Meer lantarenpalen langs het fietspad door het Zuiderbos (Dedemsvaart)

156 signatures

In de loop van een aantal jaren is het gebruik van het fietspad door het Zuiderbos (Dedemsvaart) flink gewijzigd, tegenwoordig maken meer recreanten en meer scholieren gebruik van dit fietspad. Daarom het verzoek aan de gemeente Hardenberg tot realiseren meer lantaarnpalen langs dit fietspad.

Petition

We

ondertekenaars van deze petitie, bepleiten meer lantaarnpalen langs het fietspad door het Zuiderbos.

 

establish that:

  • Dat meer recreanten gebruik zijn gaan maken van het fietspad door het Zuiderbos.
  • Dat er tegenwoordig ook scholieren gebruik maken van het fietspad door het Zuiderbos, dit ten gevolge van een nieuwe woonwijk en ten gevolge van het feit dat scholieren van het Vechtdal College voor de bovenbouw veelal naar Ommen moeten (met de fiets).
  • Dit fietspad meer gebruikt wordt om het overdekte Zwembad de Kiefer te bereiken.

 

and request

  • de gemeente Hardenberg tot realisering meer lantaarnpalen langs het fietspad door het Zuiderbos (Dedemsvaart).

  • Hierover in overleg te gaan met de gebruikers en Plaatselijk Belang Dedemsvaart, dit o.a. om te bekijken of dit nu wel een school-fietsroute is. En die uitbreiding niet te beperken tot meer oriĆ«ntatieverlichting.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hardenberg 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-08 
Lead petitioner:
Gerrit Hartholt 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie aangeboden aan gemeenteraad Hardenberg d.d. 18 september 2018

Dinsdagavond 18 september 2018 is de petitie met toelichting, aangeboden aan de gemeenteraad van Hardenberg. Symbolisch werd tevens een fietslamp (met batterij) aan de voorzitter van de oriƫnterende ronde overhandigd, daarbij werd de hoop uitgesproken dat de petitie er toe bijdraagt dat er een lampje gaat branden bij de gemeenteraad.

Tijdens de overhandiging van de petitie werd verzocht, om de lantaarnpalen die erbij komen (als alles doorgaat), voor eind oktober 2018 te plaatsen.

Het zou een beetje lullig zijn als die lantaarnpalen er pas maart 2019 staan i.p.v.

+Read more...

eind oktober 2018.

2018-09-19

Lantarenpalen moet zijn lantaarnpalen

Na een tip is het woord lantarenpalen in de petitietekst vervangen door het woord lantaarnpalen, ter voorkoming dat de petitie URL wijzigt, kan het woord lantarenpalen in de titel van de petitie nu niet gewijzigd worden. (In het andere scenario zou er een nieuwe URL voor deze petitie komen softwarematig.).

2018-09-13

RTV Oost heeft via radio en TV aandacht besteedt aan deze petitie

Op maandag 10 september 2018, toen deze petitie net gestart was, hebben diverse media aandacht besteedt aan deze petitie, waaronder RTV Oost. De redenen dat RTV Oost aandacht aan een pleidooi voor meer lantaarnpalen langs een fietspad in Dedemsvaart besteedde, zijn omdat dit soort vraagstukken op veel meer plaatsten speelt, dit omdat als het speelt het sterk leeft, en omdat tijdens de redactievergadering andere onderwerpen om diverse redenen afvielen (geluksfactor)..

2018-09-11