U, de petitionaris
Verpleeghuis jpg 563682d

Meer geld voor de ouderenzorg

11 ondertekeningen

De ouderenzorg komt tekort, veel tekort. Het is schrijnend Het komt zelfs voor dat afhankelijke bewoners in tehuizen niet meer buiten komen en hoogstens 1x per week worden gedoucht. En dit zijn nog maar 2 kleine voorbeelden van het gevolg van het personeelstekort door bezuinigingen in de ouderenzorg.

Petitie

Wij

Zorgverleners en zorgvragers, en ieder die daar mee te maken heeft, in verzorgings- en verpleeghuizen.

 

constateren

dat het niet zo kan doorgaan in de ouderenzorg, en dan met namenverpleeghuizen. Dit gebeurt: 1x per week douchen (weinig tijd? collega ziek? niet douchen vandaag. ). Zeer weinig activiteiten. Nooit naar buiten als er geen familie komt. Weinig persoonlijke aandacht voor de zorgvragers. Geen tijd iedereen op tijd naar de wc te helpen. Geen tijd om nagels, haren, enz te doen. Geen tijd voor de zorg die deze mensen zo hard nodig hebben en bovenal verdienen.

 

en verzoeken

Deze zijn zo simpel, wat meer geld om wat meer personeel aan te nemen ( misschien eens wat minder voor de directeuren van de huizen ) zodat we onze ouderen, en vooral de dementerende ouderen op een humane manier kunnen verzorgen. Dat is het enige.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
26-04-2011 
Antwoord verwacht:
27-07-2017 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.