You, the petitioner
Mfbanner

Mediafonds moet blijven

7,353 signatures

Oscarinzending Kauwboy, A’dam–E.V.A., De regels van Matthijs, Wrong Time-Wrong Place, iPad-docu Money & Speed: Mediafondsproducties te zien op o.a de publieke omroep. Regeren is meer dan bezuinigen. Op 10-dec-12 zijn zo'n 10.000 digitale en 'op papier' handtekeningen voor het behoud van het Mediafonds overhandigd aan een delegatie van vijf Kamerleden voorafgaand aan het Mediadebat. Iedereen dank voor alle steun!

Petition

We

Kijkers/luisteraars, filmmakers, producenten, kunstenaars, (eind)redacteuren en andere betrokkenen

 

observe

• dat het regeerakkoord een onevenredig grote bezuiniging wil doorvoeren op documentaires, dramaseries, animatie, radio,jeugdprogramma’s en internetproducties; • dat een bezuiniging van 16 miljoen euro op het Mediafonds de kwaliteit van het aanbod ernstig schaadt; • dat onze cultuur en democratie opbouwend mediabeleid verdienen, geen afbraak; • dat het Mediafonds meerwaarde oplevert voor de onafhankelijke productiesector en de talentontwikkeling,

 

and request

het Mediafonds niet op te heffen en maatregelen te treffen om de kwaliteit en vernieuwing van het culturele en journalistieke media-aanbod verder te bevorderen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2012-12-10 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Monique Busman, voorzitter DPN 
Website:

History

Signatures