You, the petitioner
Petitie suzan   freek

Media verbod Suzan & Freek

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over radio-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Het stoort mij enorm dat ik hun stem aan moet horen elke keer dat ik de radio aan zet. Ik zou ze daarom graag een media verbod op willen leggen. Dit houdt in een verbod van alle vormen van media. Denk bijvoorbeeld aan radio, tv, maar ook diensten als Spotify.

Petition

We

Mensen die het net zoals ik zat zijn dit te moeten tolereren.

 

observe

Het was 25 juli 2020 toen ik gezellig met mijn familie avond zat te eten. Tijdens het eten hebben wij altijd de radio aan. Op een gegeven moment kwamen Suzan & Freek op de radio met het verschrikkelijke nummer "Weg van jou" er op kwam. De sfeer sloeg gelijk om. Vanaf dat moment wist ik zeker dat ik verandering aan moest brengen in deze duistere wereld.

 

and request

Met deze petitie probeer ik Suzan & Freek permanent uit de media te verwijderen. Zie het als een klein beetje licht in deze duistere wereld.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Stijn Willemsen 
Organisation:
Burgers 

History

Signatures