You, the petitioner
Maccie

McDonalds moét blijven in Uden Centrum (Burgerinitiatief)


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Afgelopen week werd bekend dat de McDonalds verdwijnt uit Uden Centrum. Heel veel mensen lieten hun onvrede daar over horen

Petition

We

Wij zijn liefhebbers van de McDonalds in Uden Centrum

 

observe

We zien hoe een goedlopende zaak in Uden verplaatst wordt naar het Foodcourt vanuit het centrum. We zien hoe heel veel mensen daar ontevreden over zijn.

 

and request

Daar balen wij van, want wij geloven dat we er na de verplaatsing minder makkelijk van kunnen genieten tijdens een rondje Uden Centrum, uitgaan of carnaval. We hopen dat McDonalds Nederland inziet dat de behoefte aan een McDonalds in Uden Centrum door bijkomst van het Foodcourt onveranderd blijft.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-28 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 
Organisation:
Bende van Uden 
Website:

History

Signatures