U, de petitionaris

MATTHIJS VAN NIEUWKERK MOET TERUG OP TV!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Een fijne gewaardeerde kundige presentator is plotseling uit ons midden weggerukt, na interne problemen achter de schermen ,waar wij als kijker nooit iets van hebben gemerkt ,maar vooral ook niets mee te maken hebben. Veel waardering voor Chansons en o.a. Matthijs gaat door, deze programma’s worden door duizenden gemist. Laat klagers hun problemen binnenskamers uitpraten en niet middels talkshows en een dagbladpublicatie. Maar zo gaat dit tegenwoordig…de nieuwe tijd.

Petitie

Wij

De kijkers willen gewaardeerd en inhoudelijk amusement terug op tv

 

constateren dat:

Dat een interne onenigheid of twist , plotseling een hot talkshow item is geworden, Terwijl dit probleem eenvoudig middels een gesprek opgelost had kunnen worden. Dat werknemers hier een trauma aan hebben overgehouden is een klap in het gezicht van ukrainien vluchtelingen, deze mensen worden ongewild geconfronteerd met moord en verkrachting. Hier spreken we over een wellicht overspannen presentator , die af en toe schreeuwt tegen collegas, beetje gas terug was een gebruikelijke werkwijze geweest. Een ouderwets praatgroepje is ook een optie

 

en verzoeken

Een openhartig interview met zienswijze met Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk en geen insinuaties van zogenaamde experts. Enkel Snollebolleke heeft zich correct gedragen, geen achterbakse kritiek. Neem Beau, schandalig hoe hij een collega zo ongenadig heeft neergesabeld. Hij genoot ervan hele trieste man. Maar een ieder die kon trappen deed mee. Hoor en wederhoor is journalistiek , dit is riool of bagger tv. Wekenlang een uitgemolken item dagelijks door je eigen collegas door het slijk getrokken worden doet pijn.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
13-04-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen