U, de petitionaris

Mannen en vrouwen apart!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

In dit verband is artikel 1 van de grondwet een obstakel.


Heden ten dage is er vaak ophef wanneer vrouwen tegelijkertijd met mannen een evenement bezoeken of samenwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sportevenement of bij een door mannen gedomineerd type werk. Omdat mannen en vrouwen ander gedrag vertonen moeten we deze dingen maar eens gaan scheiden.

Petitie

Wij

Die zich altijd ergeren aan vrouwen, en voor de vrouwen die zich altijd bedreigd voelen.

 

constateren dat:

Dat mannen en vrouwen verschillend zijn en daarom ander gedrag vertonen. Door het ongemak en het van beide kanten onveilige gevoel wat ontstaat bij samenkomsten van deze twee groepen.

 

en verzoeken

Dat bij gemengde vormen van samenkomsten er niet meer geklaagd wordt over seksistisch taalgebruik en andere vormen van grensoverschrijdend gedrag en dat werkgevers en organisatoren van evenementen zelf de keuze mogen maken om alleen mannen of vrouwen toe telaten op het terrein of op de werkvloer.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen