U, de petitionaris

Manifest voor een Regionale Energie Strategie gebied Doesburg en Bronckhorst

441 ondertekeningen

Wij zijn overvallen door plannen om in ons gebied windmolens en zonneparken te realiseren. Inwoners worden niet goed geïnformeerd, niet voldoende betrokken, terwijl de gemeente haast heeft. De handelwijze is zorgelijk en moet anders voor draagvlak, steun en de best haalbare oplossingen. Samen!

Petitie

Wij

Inwoners van het gebied Doesburg, Drempt en buurtschappen

 

constateren dat:

De manier waarop keuzes worden gemaakt voor plannen zien wij als bepalend. Dit is de weg ernaartoe, hoe mensen worden meegenomen, betrokken, een stem hebben, het deel ‘samen’. Dát zo goed mogelijk organiseren is hetgeen wij voorstaan. Pas als hier op juiste wijze aan wordt voldaan kan draagvlak en steun ontstaan. Laat onze regio een voorbeeld zijn hoe partijen bij elkaar worden gebracht om dit ook met elkaar en voor elkaar te krijgen.

 

en verzoeken

  1. Volledig geïnformeerd te worden over de plannen.
  2. In de gelegenheid gesteld te worden een stem in de plannen te hebben.
  3. Gemeenten Bronckhorst en Doesburg de plannen in goed overleg samen maken, samen verder brengen.
  4. Een open dialoog, open communicatie over de plannen.
  5. Na zorgvuldige weging van alle belangen dienen de best haalbare oplossingen gerealiseerd te worden, niet de goedkoopste of meest makkelijke oplossingen maar de beste.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Doesburg 
Petitieloket:
Einddatum:
15-01-2021 
Petitionaris:
Pieter Plass 
Organisatie:
www.WindmolensDrempt.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen