You, the petitioner

Manifest voor een beter rookbeleid

906 signatures

Manifest voor een beter rookbeleid

Petition

We

Amsterdamse Horecaondernemers

 

observe

CDA minister Klink van V.W.S. zegt in de media dat het roken in een kroeg wordt beschouwd als een economisch misdrijf. En dat er harde acties zullen komen. Ondergetekenden, Amsterdamse horeca-ondernemers, voelen ons als pubers in het nauw gedreven en komen NU in actie.

Het is de toon die ons grote zorgen baart en waarbij we ons niet langer thuis voelen. Thuis in onze eigen stad, thuis in onze eigen kroeg en thuis in ons eigen land waar wij met passie werken aan een leefbare, gezellige avond en nacht. Wij maken ons zorgen, over ons democratisch stelsel en willen aangeven dat ons gevoel van vrijheid in de war is.

 

and request

1-Roken is slecht. Vinden we allemaal, maar 'rokers' zijn niet slecht. Net zo min als 'niet-rokers' per definitie goed zijn. Van overheidswege een groep uitsluiten zet de ene groep boven de ander. Dat is niet goed. Samen oplossen en elkaar vinden is veel beter. Immers, we hebben allemaal met elkaar het beste voor want is de leus van ons kabinet niet Samen werken, samen leven?

2-Wij willen dat er opnieuw gezocht wordt naar de middenweg. Naar oplossingen die we wel kunnen en willen handhaven met elkaar. Overheid en ondernemers samen. We zijn op zoek naar de dialoog om tot een werkbaar platform te komen voor beide partijen. Wij voelen ons op dit moment vervreemd van onze beleidsmakers en hun manier van praten. Zo willen we Nederland niet kennen.

3-Hoe mensen zich ontspannen is hun zaak. Het is belangrijk mensen niet te betuttelen, dat roept weerstand op, en zeker geen oplossing. De oplossing zit ‘m in een scherpe dialoog, niet in repressie.

4-Wij voelen ons niet goed vertegenwoordigd

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2009-02-26 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jeroen Blankert 
Organisation:
Het Scheltema Beraad 

History

Signatures