U, de petitionaris

Malice's Delete tribute set verschuiven naar de Mainstage

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Onlangs heeft een grote naam ons verlaten, een echte VIP. Delete zou met Malice draaien op de Fanaticz. Malice heeft zijn set al opgedragen aan Delete. We zouden graag zien dat deze set plaats kan vinden op de Mainstage op zaterdag.

Petitie

Wij

Delete fans en de hardere stijlen familie

 

constateren

Onlangs heeft een grote naam ons verlaten, een echte VIP. Delete zou met Malice draaien op de Fanaticz. Malice heeft zijn set al opgedragen aan Delete.

 

en verzoeken

We zouden graag zien dat deze set plaats kan vinden op de Mainstage op zaterdag.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
20-05-2022 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Max van Amersfort 

Geschiedenis

Ondertekeningen