U, de petitionaris
Schermafbeelding 2020 11 20 om 11.55.29

Make the world a better place

Feedback: het verzoek is niet gericht aan een overheid maar roept op tot ander gedrag door iedereen. Daar is een petitie niet voor! Wat is het verzoek aan de provincie? Een voorlichtingscampagne? Wat vraagt u de overheid te doen?


Doe jij mee met de vermindering van afval op straat? Stop jij net als wij je papiertjes en verpakkingen voortaan in je zak. Doe dan mee en onderteken dan nu onze petitie!

Petitie

Wij

Wij zijn groep 7 van de Van Randwijk school.

 

constateren

Wij zien dat er afval op straat wordt gegooid. Wij willer hier wat aan veranderen.

 

en verzoeken

Wij vragen u om mee te doen aan onze petitie tegen zwerfafval.

Huidige status

We hebben u een e-mail gestuurd vanaf webmaster@petities.nl. Om verder te gaan met uw petitie volgt u de link in de e-mail.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
13-07-2021 
Status:
Nog niet af 
Petitionaris:
Karin Dekker 
Organisatie:
H.M. Van Randwijk school 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Actie 'make the world a better place' is van start!!!

Vandaag om 12.15 hebben drie kinderen van groep 7 van de Van Randwijkschool samen met een grote zus een online petitie gemaakt. Ze vonden het best hard werken.

+Lees meer...

We hopen met zijn allen dat iedereen mee wil doen met het verminderen van zwerfafval door papiertjes gewoon in onze zakken te stoppen (en thuis in de prullenbak te gooien) in plaats van op straat te gooien. Wij hebben die afspraak met elkaar in ieder geval wel gemaakt. Als u ook denkt: 'Heej, dat kan ik ook!' onderteken dan de petitie. Hoe meer mensen mee doen. Hoe schoner het wordt

20-11-2020