U, de petitionaris
Aaaaaaa

Maatregelen tegen het achterlaten van kinderen en honden in warme auto's

10.456 ondertekeningen

Omdat er nog steeds mensen zijn die hun kinderen of honden achterlaten in de auto terwijl de temperatuur al binnen een paar minuten flink op kan lopen met alle gevolgen van dien, willen wij op iedere parkeerplaats waarschuwingsborden met teksten als; Hond of kind in de auto? Ruit kapot. Om ook de mensen te informeren die weinig social media of nieuws volgen.

Petitie

Wij

Wij willen dat er maatregelen worden genomen tegen het in de auto achterlaten van kinderen en honden!

 

constateren

  • Wij constateren dat er ondanks de invloed van social media e.d. nog steeds mensen zijn de kennelijk niet weten dat je kinderen en huisdieren niet op warme dagen in de auto moet achterlaten.

  • Om deze mensen toch te bereiken is er dus meer nodig. Nog te vaak sterven kinderen en dieren onnodig door deze onwetendheid.

  • Omdat we niet iedereen kunnen bereiken via social media zullen er waarschuwingsborden moeten komen op de parkeerplaatsen bij winkels.

 

en verzoeken

Wij vragen voor waarschuwingsborden op iedere parkeerplaats in Nederland met teksten zoals bijvoorbeeld:

Kind of hond achterlaten in de auto? Ruit kapot en €500 boete

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
19-09-2018 
Petitionaris:
Jessie Elbertsen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen