You, the petitioner

maatregelen om toegang van scholen te beperken

6 signatures

Ik ben het niet eens dat zomaar iedereen de school binnen kan lopen. Om veiligheidsredenen vind ik dat de volgende stappen uitgevoerd moeten worden: namen doorgeven van bevoegden om kind op te halen, ouder moet toestemming geven voor het kind met iemand meemag, ophalen dmv ID, deuren op slot/open na de bel!

Ik verzoek jullie dringend om te tekenen, dit voor u en u kinds bestwil. Is veiligheid niet het belangrijkste wat er telt? Tegenwoordig zijn zulke maatregelen gewoon noodzakelijk. Je hoort steeds vaker gekke/enge dingen wat op en rondom scholen gebeurt. Dit is slechts een begin om scholen veiliger te maken. AUB denk aan u kind/kleinkind/neefje/nichtje etc en laat dat u motiveren om te tekenen.

Petition

We

willen om veiligheidsredenen van onze kinderen deze voorzorgsmaatregelen verplichten aan scholen.

 

observe

deze petitie is opgemaakt ivm scholen en de toegang hiervan.ik ben 't niet eens met de wijze van werking van de meeste scholen,je kunt er zomaar binnenkomen is het niet in de beneden-/boven- danwel dehoofdingang naar binnen lopen.genoeg redenen te bedenken,bv pedo's,expartners wie het kind zomaar ophalen ende voogd het kind zo kwijtraakt,kinderen watwegrennen van school,/zelfS schietpartijen in een school etc.AUBonderteken?VEILIGHEID BOVEN ALLES!

 

and request

ik verzoek jullie dringend om te tekenen, dit voor u en u kinds bestwil.is veiligheid niet het belangrijkste wat er telt tegenwoordig zijn zulke maatregelen gewoon noodzakelijk je hoort steeds vaker gekke/enge dingen wat op en rondom scholen gebeurt dus,dit is slechts een begin om scholen veiliger te maken. AUB denk aan u kind/kleinkind/neefje/nichtje etc en laat deze u motiveren om te tekenen.

Sign this petition

 

Details

Addressed to:
gemeenten 
Petition desk:
Closing date:
22-12-2016 
Status:
Signable 
Lead petitioner:
r. van bijnen 

History

Signatures

r. van bijnen
hoensbroek
moeder
about 5 years
Anonymous
10 months
Anonymous
10 months
Anonymous
over 2 years
Anonymous
over 3 years
W. Cuypers
Schinnen
about 5 years

Updates

No news about this petition yet.