You, the petitioner
De meerlaer

Maak meer ruimte op basisschool de Masten

503 signatures

De leefbaarheid in de wijk Maliskamp staat onder druk. Verjonging van de wijk heeft veel invloed op basisschool de Masten en kinderopvang Kanteel. Er zitten momenteel 147 kinderen op een school, die ruimte biedt voor 125 kinderen. Dit heeft negatieve invloed op de kinderen, ouders & medewerkers.

Petition

We

De (toekomstige) ouders van de leerlingen van basisschool de Masten en wijkbewoners in Maliskamp.

 

observe

  • Dat basisschool de Masten uit zijn jas groeit; het aantal leerlingen blijft groeien.
  • De afgelopen jaren zijn er creatieve oplossingen gevonden om leerlingen een goede werkplek te kunnen bieden; de gymzaal, de hal & docentenkamer moesten wijken & zijn ingericht als lokaal.
  • Sinds 2020 wordt het ruimteprobleem door ouders, het bestuur van Signum en directie van de school besproken met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. Helaas zonder enig resultaat.
  • Onder geen beding willen wij dat onze kinderen de snelweg moeten oversteken voor een andere basisschool.

 

and request

Er moet een goede oplossing komen die ruimte biedt aan alle kinderen om in de wijk waar ze opgroeien ook naar de basisschool te kunnen. Dit kan onder andere door een opbouw op de huidige school, het plaatsen van noodlokalen op de parkeerplaats en/of benutten van de huidige ruimte in wijkcentrum ’t Trefpunt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
's-Hertogenbosch 
Petition desk:
Lead petitioner:
Ouders van Basisschool de Masten 
Organisation:
Actiegroep meer ruimte op de Masten 

History

Signatures