U, de petitionaris
Metro51

Maak kruispunt Boelelaan veiliger

44 ondertekeningen

Onlangs is er weer een student geschept door metro 51 op kruispunt Boelelaan: een ernstig ongeluk met als gevolg een beenamputatie. De Studentenbond vindt dat de kruispuntoverstekers meer alert gemaakt moeten worden!

Petitie

Wij

Wij zoeken iedereen die gebruik maakt of heeft gemaakt van dit kruispunt!

 

constateren dat:

  • Wij constateren dat studenten vaak op hun telefoon zitten met een koptelefoon terwijl ze dit kruispunt oversteken. Ze zien, noch horen een (andere) metro aankomen.

  • Het gevolg hiervan zijn helaas ernstige ongelukken die zich voordoen, die heel vervelend uitpakken voor de verongelukte voetganger en de metro-/trambestuurder.

 

en verzoeken

Als studentenbond willen we dat er borden of andere middelen komen te staan voor voetgangers en fietsers op het kruispunt die hun erop attenderen om de aandacht erbij te houden door hun koptelefoon af te doen en telefoon weg te leggen voordat ze beginnen met oversteken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
03-08-2017 
Petitionaris:
Meral Aktan 
Organisatie:
Studentenraad der Vrije Universiteit (SRVU) 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen