You, the petitioner
Metro51

Maak kruispunt Boelelaan veiliger

44 signatures

Onlangs is er weer een student geschept door metro 51 op kruispunt Boelelaan: een ernstig ongeluk met als gevolg een beenamputatie. De Studentenbond vindt dat de kruispuntoverstekers meer alert gemaakt moeten worden!

Petition

We

Wij zoeken iedereen die gebruik maakt of heeft gemaakt van dit kruispunt!

 

establish that:

  • Wij constateren dat studenten vaak op hun telefoon zitten met een koptelefoon terwijl ze dit kruispunt oversteken. Ze zien, noch horen een (andere) metro aankomen.

  • Het gevolg hiervan zijn helaas ernstige ongelukken die zich voordoen, die heel vervelend uitpakken voor de verongelukte voetganger en de metro-/trambestuurder.

 

and request

Als studentenbond willen we dat er borden of andere middelen komen te staan voor voetgangers en fietsers op het kruispunt die hun erop attenderen om de aandacht erbij te houden door hun koptelefoon af te doen en telefoon weg te leggen voordat ze beginnen met oversteken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-08-03 
Lead petitioner:
Meral Aktan 
Organisation:
Studentenraad der Vrije Universiteit (SRVU) 
Website:

History

Signatures