U, de petitionaris
Zevenster

Maak Klaasje Zevenster tot serie!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.

In dit geval kunt u pleiten voor dwang om streamingplatformen Nederlands product te laten maken, zoals in andere landen wel bestaat.


Streamingdiensten proberen meer Nederlands aanbod te creëren en er is genoeg materiaal voor handen. Zo ligt sinds 2003 al een scenario van de serie Klaasje Zevenster te wachten op voltooiing. Roep met ons de streamingdiensten op hier werk van te maken!

Petitie

Wij

Mensen die houden van literatuur, goede series en Nederlands drama,

 

constateren

dat er in 2003 een prachtig scenario is ontwikkeld op basis van de roman De Lotgevallen van Klaasje Zevenster.

dat dit scenario nooit tot serie is gemaakt.

dat Videoland, Netflix, DisneyPlus en andere aanbieders meer Nederlands product moeten gaan maken

dit een uitgelezen kans is om dit mooie serie scenario uit te werken

 

en verzoeken

de grote streamingdiensten de handschoen op te pakken en Klaasje Zevenster tot serie te maken!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Wim Pelgrim 

Geschiedenis

Ondertekeningen