U, de petitionaris
8b615665 2ee5 4e12 8080 552611e1ad0d

Maak het woord ‘donders’ verboden!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

  • U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Het woord ‘donders’ wordt zeer frequent gebruikt in onze vriendengroep. Samen kunnen we ze laten zien dat dit echt niet meer kan, dus onderteken deze petitie en steun onze vriendengroep, want dit moet gestopt worden!

Petitie

Wij

Vriendengroep.

 

constateren

Als dit woord gebruikt wordt, dan zou dit vervelend of zelfs irritant kunnen zijn en dit zou kunnen leiden tot ernstige irritaties.

 

en verzoeken

Wij eisen dat dit woord niet meer wordt gebruikt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Gijs Vos 
Organisatie:
Asini del cancro 

Geschiedenis

Ondertekeningen