U, de petitionaris
Ffcf2599 26a3 4b34 a9df ef245886d197 thumb1920

Maak het Kasteel Almere af maar bouw er geen woningen

371 ondertekeningen

Prachtige kasteellokatie, omringd door weelderige natuur, biedt een unieke setting voor evenementen. Historische pracht, uitgestrekte tuinen en majestueuze zalen creëren een betoverende sfeer. Ideaal voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en meer. Geen woningen, puur ongerepte grandeur.

Petitie

Wij

inwoners van Almere die een mooie plek willen om lekker te wandelen en te ontspannen.

 

constateren dat:

  • Voor het Kasteel Almere zijn alternatieve bestemmingsmogelijkheden maar voorkomen van woningbouw op de kasteellokatie is het belangrijkste.
  • Het kasteel moet afgemaakt worden en de gemeenschap ten goede komen, zoals door culturele evenementen, educatieve programma's en openbare tuinen.
  • De openbare ruimte moet toegankelijk blijven door het ontwikkelen van groene zones, wandelpaden en recreatieve voorzieningen die de levenskwaliteit van de gemeenschap versterken.

 

en verzoeken

Voltooi het kasteel zonder woningbouw. Grijp deze unieke kans voor een cultureel en recreatief centrum, waarmee we zowel ons erfgoed behouden als groene ruimte koesteren door samen te werken aan een stad die haar identiteit bewaart.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
21-12-2023 
Petitionaris:
R.Clausing 
Organisatie:
CBB 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Volgende week een belangrijke week voor het kasteel

Volgende week gaat het in de gemeenteraad weer over het kasteel wat moet ermee gebeuren, onze petitie is al verstrekt maar om meer steun bij te zetten en de motie die ingediend gaat worden door verschillende fracties willen wij richting de 1000 handtekeningen.

Help het kasteel te behouden en zijn meerdere marktpartijen welke deze willen afmaken zonder steun van de gemeente Almere, dan komt er eindelijk een inkomstenbron ( te denken aan toeristenbelasting) voor de gemeente Almere jaar op jaar en met woningen worden nog de gemeente nog de inwoners geholpen.

Stuur het rond binnen je vrienden, familie, buren en dergelijke .

03-01-2024