You, the petitioner
121512517 vuile luier op donkere houten achtergrond selectieve focus

Maak het inzamelen van luiers en incontinentiemateriaal mogelijk in Dijk en Waard

211 signatures

Op 10 oktober 2023 heeft de gemeenteraad besloten dat restafval slechts 1 keer per maand kan worden aangeboden. Ouders van kinderen in luiers en gehandicapten/ouderen met incontinentie materiaal worden hierdoor onevenredig benadeeld. We verzoeken luiers en intcontinentiemateriaal apart in te zamelen

Petition

We

Inwoners van Dijk en waard, in het bijzonder ouders van jonge kinderen, gehandicapten en ouderen

 

establish that:

  • het besluit om de grijze bak nog maar 1 keer per maand te legen
  • dit benadeelt sommige inwoners onevenredig vanwege het extra afval dat zij hebben aan luiers of incontinentiemateriaal.

 

and request

de gemeente luiers en incontinentiemateriaal separaat in te zamelen zodat er een nog betere afvalscheiding ontstaat en deze inwoners niet onevenredig benadeeld worden ten opzichte van andere inwoners door de ophaalfrequentie van restafval.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Dijk en Waard 
Petition desk:
Closing date:
2024-02-15 
Lead petitioner:
Christiaan Kwint  

History

Signatures

Updates

Aanbieden petitie

Vanavond ga ik de petitie aanbieden aan de voorzitter van de gemeenteraad, voorafgaand aan de raadsvergadering. Ik mag er kort nog een toelichting op geven..

2024-02-13

Aanbieden petitie aan de gemeenteraad

Met de griffier van de gemeenteraad is afgesproken dat de petitie kan worden aangeboden voorafgaand aan de raadsvergadering op 15 februari. Ik wil daar nog even een korte toelichting geven en eventuele vragen beantwoorden.

2023-12-28