U, de petitionaris
Parkeren wippolder

Maak eerste uur parkeren in de Wippolder gratis

459 ondertekeningen

Vanaf 1 februari 2021 geldt in de wijk Wippolder betaald parkeren. Doel: minder parkeerdruk en meer parkeerruimte voor bewoners en bedrijven in de wijk. Maar bewoners ervaren nu geen parkeerdruk. En korte bezoekjes aan winkels en scholen worden onnodig belast.

Petitie

Wij

Inwoners Wippolder, ondernemers VrijenbanWippolder, ouders van Prins Mauritsschool en Cornelis Musiusschool,

 

constateren

dat

-de gemeente nieuw parkeerbeleid in de wijk heeft ingevoerd zonder overleg met bewoners, schooldirecteuren en bedrijven

-de tarieven niet in verhouding staan tot de draagkracht van de wijk korte bezoekjes aan bewoners, winkels en scholen onnodig worden belast

-bewoners en ondernemers nu opdraaien voor een onredelijk groot deel van het probleem. Het beleid moet namelijk vooral toekomstige parkeerdruk verminderen en vreemdparkeerders weren.

 

en verzoeken

om parkeren het eerste uur gratis aan te bieden. Op deze manier blijft de Nassaulaan aantrekkelijk om te bezoeken, hoeven bewoners hun bezoek niet op kosten te jagen en hoeven ouders van leerlingen van de scholen niet voor iedere 15 minuten aanwezigheid in de wijk te betalen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2021 
Petitionaris:
E. Los 
Organisatie:
Ondernemersvereniging Nassaulaan, ouders van de Prins Mauritsschool, ouders van de Cornelis Musiusschool 

Geschiedenis

Ondertekeningen