U, de petitionaris
2c1d5262 002b 4c69 8aef de4675f04745

Maak een veilige fietsroute vanuit woonwijk De Ranken naar dorpskern Kwintsheul

92 ondertekeningen

Vanuit nieuwbouwwijk de Ranken (en omliggende wijken/gebieden) in Wateringen is er helaas geen veilige mogelijkheid voor kinderen om met de fiets naar de dorpskern van Kwintsheul te gaan. Vanuit deze woonwijk gaan veel kinderen naar de dorpskern van Kwintsheul voor school, sport of muziekles.

Petitie

Wij

Belanghebbenden wensen een veilig fietspad tussen woonwijk de Ranken en Dorpskern Kwintsheul.

 

constateren dat:

  • Er is geen veilige fietsroute voor kinderen wonend in woonwijk De Ranken en dorpskern Kwintsheul waar veel kinderen op school zitten of sporten.
  • Er is nu een brug over de Gantel aangelegd, zodat de Hollewatering vermeden kan worden. Echter moeten kinderen nu nog steeds (onder begeleiding) over de drukke Wateringseweg fietsen.
  • Er is een voetgangersbrug aangelegd over de Wennetjessloot maar deze is veel te steil om overheen te fietsen.

 

en verzoeken

Een veilige fietsroute (voor kinderen) vanuit nieuwbouwwijk de Ranken naar de Gouwse Oevers door middel van een nieuwe fietsbrug over de Wennetjessloot waar kinderen ook zelfstandig met hun fiets overheen kunnen rijden (of lopen met de fiets aan de hand), waardoor zij veilig en zelfstandig naar dorpskern Kwintsheul kunnen fietsen om onderwijs te volgen en/of te sporten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westland 
Petitieloket:
Petitionaris:
Nikki Bruinen 

Geschiedenis

Ondertekeningen