You, the petitioner
607e7de3 2a4c 4af8 a74b 274df2aa6d55

Maak een Tilburg-emoji

1 signature

Tilburg is een stad om trots op te zijn! Een trots die we ook graag uitdragen. Op straat, in het stadion en zéker ook op de (sociale)media. Dus hoe handig zou het zijn om een emoji te hebben op je telefoon, zodat je met één symbool de schoonheid van de hele stad kunt vangen in je tekstbericht!

Petition

We

Kruikenzeikers

 

observe

dat Tilburg ‘de ‘schôônste stad van 't laand’ is. Rauw, tegendraads, sociaal en gastvrij zijn woorden die kenmerkend zijn voor deze stad. De Spoorzone, het Spoorpark, Hall of Fame, Piushaven, de Lochal, de kermis en de 013 zijn daar het zichtbare bewijs van. Een sociale, culturele en industriële omgeving die ondanks alle ontwikkelingen altijd een ‘gewone-mensen-stad’ is gebleven’. Een stad die je niet alleen ziet, maar ook meedraagt in je hart.

 

and request

Unicode Consortium (de non-profitorganisatie die sinds de jaren '90 de ontwikkeling van de emoticons coördineert) dan ook vriendelijk om een emoticon met de vlag van Tilburg mee te nemen in de volgende update, zodat we ook op de diverse (sociale)media de liefde voor onze stad kunnen uitdragen. Snapte!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Rob Haen 

History

Signatures