You, the petitioner
Pumptrack

Maak een pumptrackbaan in Vlaardingen

2 signatures

Buiten spelen is goed voor elke leeftijd! In Vlaardingen West wordt momenteel het Krabbeplas-gebied opnieuw ingericht vanwege de Blanckenbergtunnel. En wat mist er nu juist nog in Vlaardingen? Juist, een leuke pumptrackbaan! Een actieve ge-asfalteerde baan waar iedereen van jong tot oud uitgedaagd wordt om te bewegen met skates, step, skateboard, BMX enz. Van jong tot oud kan hierop terecht en nog beter, dit helpt en stimuleert om het hele jaar door buiten actief te zijn. Kortom Gemeente Vlaardingen, we helpen jullie overtuigen met enorm veel handtekeningen!

Petition

We

de jeugd van Vlaardingen en medestanders

 

observe

  • dat er veel te weinig buiten gespeeld wordt
  • dit meer gestimuleerd moet worden
  • dat een leuke pumptrackbaan ontbreekt in Vlaardingen West

 

and request

om er alles aan te doen wat mogelijk is om een pumptrackbaan te realiseren in Vlaardingen West.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Vlaardingen 
Petition desk:
Closing date:
2023-05-14 
Lead petitioner:
Pumptrack Lars 
Organisation:
Pumptrack Lars 

History

Signatures

Updates

Wist u dat er zowel digital als op papier handtekeningen worden verzameld!

Op maandagavond 9 januari zijn Lars en Rein (papa) gestart met langs deuren te gaan in de Westwijk, uiteraard met een multomap met papier en pen om de eerste handtekeningen te gaan verzamelen!!

Echt op papier spreekt voor kinderen, maar ook volwassenen natuurlijk nog steeds het beste aan, en gelijk een gezellig praatje aan de deur is ook nooit verkeerd.

Maar natuurlijk gaan we ook digitaal zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen, want die pumptrackbaan moet er gewoon komen...PUNT :-)

Dus verras Lars, en onderteken ook deze petitie!!.

2023-01-10