You, the petitioner
Img 20240309 wa0006

Honden losloopveld in Overschie

142 signatures

Aan de van Adrichemweg is een grasveld nu toegankelijk voor aangelijnde honden. Wij willen graag een hekje om het hele veld, zodat de honden los kunnen rennen en spelen. Én een zitje met prullenbak voor o.a. de hondenpoepzakjes.

Petition

We

Hondenbezitters en hondenliefhebbers van Overschie

 

establish that:

met een omheind grasveld de honden veilig voor henzelf, de omgeving en het verkeer er omheen kunnen rondrennen.

 

and request

de Gemeente Rotterdam om een hek te plaatsen om het gehele bestaande hondengrasveld tussen de Van Adrichemweg en het voet- en fietspad langs de Schie, zodat onze speelse viervoeters vrij en veilig rond kunnen rennen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-08 
Lead petitioner:
Lilian Blaauw 
Organisation:
Actiegroep Honden losloopveld Overschie  

History

Signatures

Updates

Petitie en handtekeningen Honden Losloopveld aangeboden

Beste ondertekenaars van de Petitie "Maak een omheining rondom het hondenveld in Overschie"

U heeft de Petitie getekend en daarvoor hartelijk dank. We hebben bij de Wijkraad van Overschie een pleidooi gehouden voor het hondenlosloopveld en de Petitie en handtekeningen aangeboden. De Wijkraad reageerde erg positief op dit voorstel en constateerden dat veel mensen dit initiatief ondersteunen. De Wijkraad gaat zorgen dat de Petitie wordt gedeeld met Stadsbeheer en Stadsontwikkeling. Er bleek al langer een voorstel te liggen voor een hondenlosloopveldje en met deze steunbetuigingen kan er verder actie worden ondernomen. Als er meer concrete plannen bekend zijn, laten we dit u weer weten.

Actiegroep "Honden Losloopveld Overschie"..

2024-04-01