You, the petitioner

Maak een extra wegversmalling in de Luiten Ambachtstraat

12 signatures

De gemeente plaatst wegversmallingen op de Luiten Ambachtstraat tegen sluipverkeer. Wij willen graag de wegversmalling ter hoogte van nummer 40 terug zodat er op het rechte stuk niet meer opgetrokken wordt en de situatie met de Zijlweg en Wielstraat veilig wordt.

Petition

We

De bewoners van de Luiten Ambachtstraat

 

observe

  • Enerzijds dat de afstand tussen de beoogde versmallingen (ter hoogte van Luiten Ambachtstraat 43 en 27) zo groot is dat makkelijk weer 'het gas er op' kan en
  • anderzijds dat het verkeer vanuit de Wielstraat en Zijlweg hard aan komt rijden.
  • dat de onderliggende afstand tussen de laatste versmalling in Waspik en de eerste in Raamsdonk significant kleiner is dan de afstand tussen de eerste en (momenteel) tweede beperking in Raamsdonk.

 

and request

het terugplaatsen van de oude wegversmalling ten hoogte van nummer 40 zodat het rechte stuk onderbroken wordt. Dit creëert ook voor de fietsers die naar het HalveZolenpad willen meer veiligheid.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Geertruidenberg 
Petition desk:
Closing date:
2022-07-10 
Lead petitioner:
Famile Tromp 

History

Signatures