U, de petitionaris
Petitie

Maak de J.P. Coenstraat in Utrecht verkeersveilig

103 ondertekeningen

Petitie voor het optimaliseren van de verkeersveiligheid in de J.P. Coenstraat tussen Kanaalstraat en Vleutenseweg te Utrecht. Er wordt zo hard gereden dat de veiligheid van de bewoners in gevaar komt. Utrecht moet (net als Rotterdam) maatregelen nemen tegen verkeersaso's. Help ons en teken nu!

Petitie

Wij

Buurtbewoners van de J.P. Coenstraat, het deel tussen de Kanaalstraat en Vleutenseweg, in Utrecht

 

constateren dat:

  • de verkeerssituatie al jaren enorm onveilig is omdat door automobilisten, motorrijders en quadbestuurders veelvuldig te hard wordt gereden met heel veel geluidsoverlast, dag en nacht.
  • sinds de Kanaalstraat √©√©nrichtingsverkeer is geworden is dit toegenomen!
  • er te weinig 30 km/u verkeersborden zijn
  • de verkeersheuveltjes absoluut ontoereikend zijn aangezien ze nauwelijks aanzetten tot afremmen en er tussen de heuvels in enorm geraced wordt.

 

en verzoeken

  • Gemeente Utrecht om verantwoording te nemen voor het veilig maken van de verkeerssituatie in ons deel van de J.P. Coenstraat tussen Kanaalstraat en Vleutenseweg
  • dit betekent dus met name maatregelen nemen om snelheden naar beneden te krijgen tot maximaal 30 km/u zodat de veiligheid van ons als bewoners en onze kinderen weer op de eerste plek staat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2024 
Petitionaris:
Buurtbewoners 
Organisatie:
Buurtbewoners 

Geschiedenis

Ondertekeningen