You, the petitioner
Img 3297

Maak de Dominee Pareaulaan in Anna Paulowna verkeersveilig

40 signatures

Buitenproportioneel hard rijdend verkeer op de Dominee Pareaulaan zorgt voor (te)veel gevaarlijke verkeerssituaties met dodelijke afloop. Ter hoogte van de fysio (kruising met Cornelis Keizerlaan) tot en met de Geerligslaan.

Petition

We

De inwoners van Anna Paulowna.

 

observe

  • Dat de verkeerssituatie op de Dominee Pareaulaan dusdanig gevaarlijk is dat er mede door (te) hard rijdend verkeer geliefde dieren met enige regelmaat worden doodgereden.

  • Wij zijn bang dat het hier niet bij blijft en er, indien de verkeerssituatie niet verandert, er nog meer ongelukken zullen plaatsvinden met ernstige, onvoorziene gevolgen voor zowel dieren als spelende kinderen.

 

and request

Dat de gemeente de verkeerssituatie op de Dominee Pareaulaan verandert waardoor de maximale toegestane snelheid niet kan worden overschreden. Dit voor de veiligheid van zowel mens als dier.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hollands Kroon 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-12 
Lead petitioner:
Simone Dorrepaal 

History

Signatures

Updates

Een deel van de Dominee Pareaulaan wordt beter, maar dit maakt het stuk weg er na nog gevaarlijker.

Ik heb vernomen dat een deel van de Dominee Pareaulaan al drempels krijgt. Dit stopt alleen net voor de kruising bij de fysio ( Cornelis Keijzerlaan )

Juist doordat de drempels tot daar gaan denk ik dat ze daarna dan nog harder rijden want dan zijn er geen drempels meer.

+Read more...

Deze petitie gaat juist om het stuk tussen de kruising met de Cornelis Keijzerlaan en de Geerligslaan.

Hopelijk helpt deze petitie om ook daar drempels te krijgen

2021-07-16