U, de petitionaris
Origineel

Luister naar Artists against Tinnitus

1.783 ondertekeningen

Componist Stephen Emmer komt na jaren van stilzwijgen ‘uit de kast’ als tinnitus-patiënt - hij heeft een piep in zijn oor en ernstige gehoorschade. Emmer richt zich tot Nederlandse artiesten, musici en een ieder die last heeft van deze aandoening "Sluit je aan bij mijn actiegroep en doe mee om deze naderende epidemie te stoppen."

Ga samen de strijd aan middels Artists against Tinnitus.

Petitie

Wij

Artiesten en musici uit de (non-)professionele sectoren van de muziekindustrie, luisteraars, fans en een ieder die last heeft van tinnitus.

 

constateren dat:

  • dat het inzicht in en kennis over gehoorschade transparanter moet
  • dat prioriteit hieraan geven urgenter moet worden,
  • dat aanpassingen in decibellen bij zowel livemuziek als bij luisteren met oordoppen gewenst is om een snel naderende epidemie van gehoorschade af te wenden.
  • dat artiesten en musici kunnen helpen om vanuit een nieuwe invalshoek bij te dragen aan dit maatschappelijke debat

 

en verzoeken

  • Bevorderen en verkrijgen van meer aandacht, besef, inzicht, voorlichting voor gehoorproblematiek. Onder zowel artiesten als luisteraars en fans
  • de overheid, medische sector en farmaceutische industrie dringend om nu tot een concrete medische oplossing te komen binnen afzienbare tijd
  • gebruik de stichting AAT als meldpunt, infocentrum en gesprekspartner op het gebied van hoorschade in samenhang met artiest zijn in samenwerken met Buma/Stemra.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2025 
Petitionaris:
stephen emmer 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Stichting nu officieel opgericht!

Vandaag tekenden we de officiele akte van oprichting van de stichting Artists against Tinnitus :)

De website gaat binnenkort ook online!

#artistsagainsttinnitus.

27-01-2023

bericht a d staatssecretaris

https://www.stichtinghoormij.nl/items/nl-nl/nieuws/voor-iedereen/hoormijnvvs-stuurt-staatsecretaris-verzoek-over-maatregelen-preventie-gehoorschade

artistsagainsttinnitus #HOORMIJ #WVC.

24-01-2023

Het Oorfonds

fijn nieuws is dat de petitie nu ook wordt ondersteund door stichting Oorfonds naast Buma Stemra, Buma Cultuur en Sena :).

13-12-2022