You, the petitioner
Origineel

Luister naar Artists against Tinnitus

1,783 signatures

Componist Stephen Emmer komt na jaren van stilzwijgen ‘uit de kast’ als tinnitus-patiënt - hij heeft een piep in zijn oor en ernstige gehoorschade. Emmer richt zich tot Nederlandse artiesten, musici en een ieder die last heeft van deze aandoening "Sluit je aan bij mijn actiegroep en doe mee om deze naderende epidemie te stoppen."

Ga samen de strijd aan middels Artists against Tinnitus.

Petition

We

Artiesten en musici uit de (non-)professionele sectoren van de muziekindustrie, luisteraars, fans en een ieder die last heeft van tinnitus.

 

establish that:

  • dat het inzicht in en kennis over gehoorschade transparanter moet
  • dat prioriteit hieraan geven urgenter moet worden,
  • dat aanpassingen in decibellen bij zowel livemuziek als bij luisteren met oordoppen gewenst is om een snel naderende epidemie van gehoorschade af te wenden.
  • dat artiesten en musici kunnen helpen om vanuit een nieuwe invalshoek bij te dragen aan dit maatschappelijke debat

 

and request

  • Bevorderen en verkrijgen van meer aandacht, besef, inzicht, voorlichting voor gehoorproblematiek. Onder zowel artiesten als luisteraars en fans
  • de overheid, medische sector en farmaceutische industrie dringend om nu tot een concrete medische oplossing te komen binnen afzienbare tijd
  • gebruik de stichting AAT als meldpunt, infocentrum en gesprekspartner op het gebied van hoorschade in samenhang met artiest zijn in samenwerken met Buma/Stemra.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2025-01-01 
Lead petitioner:
stephen emmer 

History

Signatures

Updates

Stichting nu officieel opgericht!

Vandaag tekenden we de officiele akte van oprichting van de stichting Artists against Tinnitus :)

De website gaat binnenkort ook online!

#artistsagainsttinnitus.

2023-01-27

bericht a d staatssecretaris

https://www.stichtinghoormij.nl/items/nl-nl/nieuws/voor-iedereen/hoormijnvvs-stuurt-staatsecretaris-verzoek-over-maatregelen-preventie-gehoorschade

artistsagainsttinnitus #HOORMIJ #WVC.

2023-01-24

Het Oorfonds

fijn nieuws is dat de petitie nu ook wordt ondersteund door stichting Oorfonds naast Buma Stemra, Buma Cultuur en Sena :).

2022-12-13